Bestand – Op 28 augustus 2013 beantwoordde bestandsfoto Joseph Maldonado-Passage (ook bekend als Joe Exotic) een vraag tijdens een interview in een dierentuin in Winwood, Oklahoma. Oklahoma Zoo was te zien op Netflix’ “Tiger King”. De documentaire werd gesloten nadat de federale autoriteiten vermeende dierenmishandeling hadden onderzocht en de vergunning hadden opgeschort. Greater Winwood Exotic Animal Park is niet langer open voor het publiek op maandag 17 augustus 2020, nadat de USDA de exposantenlicentie voor zijn huidige eigenaar, Jeffrey, 21 dagen heeft opgeschort. welke crypto kopen is verstandig?

 

 

Oklahoma City (KFOR) – Tiger King’s golf van popcultuur is in cryptocurrencies gecrasht.

 

Volgens Tiger King zijn cryptomunten nu beschikbaar voor aankoop Joe Exotic Website, mijn echte naam is Joseph Maldonado-Passage. Het geld dat met de munten wordt verzameld, wordt naar een defensiefonds gestuurd dat is opgericht voor de zelfverklaarde Tiger King Maldonado Passage.

 

Cryptocurrency is digitaal geld dat wordt beschermd door cryptografie.

 

“Er zijn geen tijgers meer in Tiger King Park.” Federale wetshandhavingsinstanties vingen 68 grote katten, Jaguars.

Maldonado-Passage bevat nu twee aanklachten voor het inhuren van iemand om de grote kattenverdediger en zijn oude rivaal Carole Baskin te doden, en het doden van een tijger die hij in Greater17 hield. Is veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf voor het schenden van federale dieren in het wild. Winwood Exotisch Dierenpark. staking bitcoin kun je online volgen.

 

Het verhaal van zijn vete tussen Mardonado Passage en Baskin werd verteld in de Netflix-documentaire “Tiger King: Murder, Mayhem, Madness”, die een enorme hit werd op streamingdiensten.

 

Tiger King is nu een cryptocoin Bronlink Tiger King is nu een cryptocoin.